111

Díes

10

Hores

9

Minuts

0

Segons

Una festa solidària

Nins i nines!! Veniu a Micromón!

Una festa feta per voltros, amb castells inflables, pallassos, música, màgia, jocs, balls, tallers, contacontes i molta diversió!

Una festa a la que, mentres jugau, ajudau als nins d'altres països a que puguin riure amb voltros!

Cada cèntim recaptat amb les entrades a la festa es destinarà a projectes de la Fundació Concòrdia Solidària.

Compra aquí les teves entrades

Les entrades per aquesta festa solidària es venen a un preu únic de 5€, tant per nins com per grans.

No badeu! No vos podeu quedar sense la vostra!

La Festa: Diversió i rialles per a tothom!

Cucorba

Hi ha unes persones grans molt estrafalàries que juguen, canten i ballen més que els infants. Ja saps qui son? Siii! Els pallassos de Cucorba vos faran passar una estona superdivertida. Ells mateixos son una festa!

Viatge al món de n'Aina

La reina dels embulls! T'imagines que un bon dia et despertes i no pots jugar? No veritat? Què difícil! Doncs això li va passar a n'Aina, una nina de la teva edat que un bon dematí va deixar d'imaginar. Per què? Ho vols descobrir? Idò vine a escoltar la nostra història a les 17:00. Contacontes amb n'Aina i en Bigotets! Prepara't pel viatge!

Pipo, el pallasso màgic

En Pipo no és un pallasso normal. I es que els nins quan el veuen queden embadalits amb els trucs de màgia que el veuen fer. Rielles i màgia, dos ingredients per passar una estona molt divertida!

Venga a pegar bots!

Els castell inflables no fallen mai! I amb els que monta Diverpark per Micromón, els nins no se cansaràn de pegar bots! No hia ha millor manera per un nin per disfrutar, fer exercici i esbravar-se. Tothom a botar!

Els patges reials!

Ses majestats els Reis d'Orient estan molt enfeinats aquests díes, però enviaran als seus patges reials a recollir les cartes dels nins, i els han encarregat que seguin als nins als seus genolls i escoltin tot el que ells els hi demanin. Hauran estat bons al·lots enguany? ;)

Hamburgueses i més coses!

La festa serà llarga, i si voleu quedar-hi una bona estona i pegar una mossegada per entretenir la gana, no passeu pena! Tendrem una food-truck venent hamburgueses i hot-dogs, i també qualque coseta dolça. Un percentatge de les vendes anirà també a projectes de la Fundació Concòrdia Solidària.

I això no és tot!

No te perdis tot el que encara hem d'anunciar! Visita aquesta web i veuràs les sorpreses que encara tenim guardades per la Gran Festa de Nadal :)

Informació útil

UNA FESTA SOLIDÀRIA

Micromón és una gran festa solidària. És un món petit a on els nins juguen i es diverteixen i, al mateix temps, ajuden als nins que, malauradament, no poden pensar en jugar. És una iniciativa de la Fundació Concòrdia per aconseguir ajudes per els projectes oberts a Ruanda. Cada cèntim recaptat amb les entrades a la festa es destinarà a projectes de la Fundació.

LLOC

La festa es celebrarà al pati de la Parròquia de Sant Josep del Terme, a l'espai de jocs del club d'Esplai Jovent. El rector i el Club d'Esplai han volgut cedir l'espai per aquesta festa dels infants.

APARCAMENT

A Micromón, que se celebra a s'Indioteria, s'hi pot arribar amb els autobussos de les línies 10, 11 i 34, però si voleu anar-hi en cotxe, l'aparcament de l'Abacanto estarà disponible. Pregam seguiu les indicacions dels aparcacotxes.

PREUS

El preu unificat per entrar a la festa és de 5 Euros per persona. Nins i grans paguen el mateix. Aquest preu és poca cosa per voltros, però significa molt per les persones que rebràn la vostra ajuda a través dels projectes de la Fundació Concòrdia.
En podeu trobar informació a la web fundacionconcordia.org

Qui ho ha fet possible?

Antonio Fernández-Coca

L'il·lustrador del nostre cartell és un profesional multidisciplinar: docent, professor de la UIB, vocacional, comunicador i il·lustrador autor de peces com la mascota de Logitravel.com, portades per El País i La Vanguardia, imatge para avarques de Menorca i vins de Mallorca, i de l'autobús del centenari de l'EMT. També va fer les humanitzacions de la planta pediàtrica de Són Espases i de Sant Joan de Deu, Reus i Vall d’Hebron a Catalunya.
Més informació a www.fernandezcoca.com

Viatge al món de n'Aina

Aina Zuazaga, (Palma 1990), actriu i escriptora, és la contacontes que juntament amb Bigotets, viatgen pels móns imaginaris amb les seves històries i humor tan característic. Amb la publicació per Rata Editors del seu conte Viatge al món de n'Aina: la reina dels Embulls, l'any 2016 van viatjar a la Fira d'albums il·lustrats de Bolònia. Aquest duo artístic s'ha convertit en un referent de l'escena infantil Mallorquina.

Cucorba

Cucorba (Muro, 1977) han realitzat més de 3.500 representacions amb espectacles de teatre i animació infantil, han editat 14 discos i han rebut, entre molts d’altres, els premis Ramon Llull, Francesc de Borja Moll i Bartomeu Oliver. Han contribuït a la normalització lingüística i al reviscolament i difusió de la nostra cultura popular, de cançons i danses, fent noves i valuoses aportacions a la cultura musical dels infants.

Peque Páginas

Peque Páginas - Mallorca con niños és un centre de serveis que ofereix esdeveniments i informació d'oci, cultura, turisme, utilitats i últimes tendències per a famílies amb nins de 0-12 i adolescents 12-18 anys. Directori de serveis, esdeveniments, agenda d'oci i cultura, recomanacions i ressenyes de restaurants, parcs, platges, tendes i altres locals per anar en família i molt més! www.pequepaginas.com

Diverpark

El líder en diversió infantil ens ho ha posat fàcil perquè els nins tenguin castells a Micromón. Ofereixen la major col·lecció de castells inflables en lloguer de Mallorca, per a totes les edats i gustos, i un divertidíssim toro mecànic. Totes ses activitats compten amb segur de RC i compleixen la normativa UNE14960. Crida'ls per triomfar a qualsevol festa o esdeveniment tant per a particulars com per a empreses. Contacte: 625 458 704

Mallorkids

Na Patricia també mos fa promoció a la seva pàgina. Un blog fet per una mare i per mares. Una mirada directa a través de l'experiència en primera persona i de les vivències d'una mare que no vol aconsellar res sense haver-ho comprovat primer per ella mateixa. Excursions, alimentació, viatges, vida saludable i llocs per visitar. Tot a www.mallorkids.com

Alive Soluciones

Alive és una empresa mallorquina que ofereix una àmplia cobertura de serveis de máxima qualitat en seguretat, control d'accessos, socorrisme i xofers. Han prestat els seus serveis a Aspro Oci, Nikki Beach, EM Mallorca, OD Port Portals o al Mercat Gastronòmic de Sant Joan. Els seu personal es distibgueix per posseir coneixements en idiomes, bona presència i bona formació i educació. Contacte: 667511319 o alive@gmail.com

Malla

Malla també ha volgut col·laborar amb Micromón. L'empresa líder de la publicitat exterior a les Illes Balears, ofereix també un servei global en comunicació adaptat a cada client, és a dir, tot el que necesiti en publicitat. Cubreixen premsa, ràdio, televisió i serveis de publicitat exterior de gran qualitat amb manteniment permanent. Tenen un gran equip humà especialitzat i uns principis i uns valors ben marcats. Contacte: 971 002 800

Tesma

Tesma vetllarà perquè Micromón tengui assistència sanitària. L'empresa capdavantera a Balears ofereix serveis sanitaris d'intervenció ràpida per als organitzadors, tant d'entitats privades com a públiques, de tota classe d'esdeveniments en els quals sigui necessària una assistència sanitària, aportant professionalitat, qualitat i resolució en els seus serveis. Contacte: 643297950 o info@tesmaib.com

iCrea

iCrea també ha ajudat a Micromón. Necessites serveis professionals individualitzats en el sector d'impremta? A iCrea Solucions, trobaran les solucions adequades per a les teves necessitats! Infórma't sobre els seus serveis professionals. Estaran encantats d'assessorar-te en totes les qüestions relacionades amb les seves finances. Contacte: 971 747 568

Si teniu cap dubte sobre la festa, per favor escriviu a mallorca@fundacionconcordia.net.
Mirarem de contestar-vos el més aviat possible.

Recordau la data!!!

30 DE DESEMBRE DE 2018
www.000webhost.com